Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Program za detoks. i mršavljenje

Raspoloživost: Na lageru

23.200,00 RSD

PROGRAM ZA DETOKSIKACIJU I MRŠAVLJENJE podrazumeva KOMPLET NUTRI BIOS PROIZVODA (1x ORGANSKI SEDMODNEVNI NUTRI BIOS PAKET + 5x OBROK M) koji se idealno uklapaju u jednoipomesečni dijetni režim. Ovaj program je osmišljen kao zdrava alternativa svim brzim programima mršavljenja koji neretko mogu da ugroze zdravlje.

ŠTA PODRAZUMEVA OVAJ PROGRAM?

Prvih 7 dana programa podrazumeva konzumaciju ORGANSKOG NUTRI BIOS PAKETA sa ciljem detoksikacije, te metaboličke i imunološke stabilizacije organizma. Navedena konzumacija podrazumeva tačno utvrđen prepodnevni režim (ZEOLIT, NUTRI BIOS OBROK i SOK OD CVEKLE) uz detaljno uputstvo konzumacije koje se nalazi u sklopu paketa.

Nakon 7 dana nastavlja se sa dijetnim režimom uz dnevnu konzumaciju Obroka M (2 kesice dnevno) u toku sledećih 5 nedelja.

Preostali dnevni kalorijski unos konzument nadoknađuje ostalom raznovrsnom i kalorijski ograničenom hranom, a u sklopu optimalnih dnevnih kalorijskih potreba (prema svojoj konstituciji i telesnoj masi) da bi se postigao zadovoljavajući efekt.

UZ OVAJ PROGRAM SVAKI KORISNIK DOBIJA PRIMER PETODNEVNOG JELOVNIKA OD 1500 KALORIJA, KAO I OPŠTA UPUTSTVA U TOKU DIJETNOG REŽIMA.

ŠTA SE DOBIJA OVIM PROGRAMOM?

Ovim programom dolazi do postepenog smanjenja telesne težine (2-4 kilograma mesečno) bez ugrožavanja zdravlja, postižu se vitalnost i elan, održava se mišićna masa i postiže bolji mišićni tonus, nema iscrpljujućeg izgladnjivanja i izbegava se YO-YO efekat. Gubitak telesne težine na ovaj način je stabilan, jer nije na račun proteina i vode iz tela, već na račun gubitka telesne masti.

NUTRI BIOS PROIZVODI imaju visok sadržaj vlakana, te doprinose stabilizaciji holesterola, tako da je ovaj dijetni režim posebno povoljan kod osoba koje imaju visoke masnoće u krvi, jer štiti krvne sudove. Istim svojstvom (visok sadržaj vlakana) reguliše varenje i stolicu (otklanja opstipaciju).

Ovaj dijetni program pozitivno utiče i na nivo šećera u krvi.

S obzirom na to da su NUTRI BIOS OBROCI funkcionalna hrana (nisu suplement), ne postoji vremensko ograničenje njihove konzumacije.

NAPOMENA: DETALJNIJI OPIS I DEJSTVO SVAKOG POJEDINAČNOG PROIZVODA KOJI ULAZI U SASTAV OVOG PROGRAMA MOŽETE VIDETI NA OVOM SAJTU. UZ SVAKI PROGRAM IZ PALETE NAŠIH PROIZVODA DOBIJATE DETALJNA UPUTSTVA.

Napišite recenziju

Vaše ime


Vaša recenzija Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro