Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Imunitet

Raspoloživost: Na lageru

17.950,00 RSD

PROGRAM ZA IMUNITET podrazumeva KOMPLET NUTRI BIOS PROIZVODA (1x ORGANSKI SEDMODNEVNI NUTRI BIOS PAKET + 4x OBROK I + GRATIS 1x OBROK I) koji se idealno uklapaju u jednoipomesečni režim ishrane sa ciljem poboljšanja imuniteta. Ovaj program je namenjen i zdravim i bolesnim osobama - zdravima pomaže u prevenciji, a bolesnima pomaže u borbi sa bolešću.

PROGRAM ZA IMUNITET se preporučuje svima koji žele da steknu, održe i unaprede zdravlje i vitalnost, kao i da u toku ili nakon terapijskih tretmana postignu bolje rezultate, odnosno pomognu smanjenju toksičnih nuzefekata.

ŠTA PODRAZUMEVA OVAJ PROGRAM?

Prvih 7 dana programa podrazumeva konzumaciju SEDMODNEVNOG ORGANSKOG NUTRI BIOS PAKETA sa ciljem detoksikacije, te metaboličke i imunološke stabilizacije organizma. Navedena konzumacija podrazumeva tačno utvrđen prepodnevni režim (ZEOLIT, NUTRI BIOS OBROK i SOK OD CVEKLE) uz poštovanje opštih principa zdrave i optimalno kalorijske ishrane u toku preostalog dela dana, kao i opštih principa zdravog života.

Nakon 7 dana, nastavlja se sa konzumacijom Obroka I (2 kesice dnevno u sklopu obroka ili užine) u toku sledećih mesec dana, odnosno sledećih 5 nedelja, jer se uz ovaj paket proizvoda dobija gratis još jedan Obrok I. Optimalni dnevni kalorijski i kvalitativni unos hranom (vitamini, minerali, proteini, tečnost, ...) treba da bude u sklopu optimalnih dnevnih potreba.

ŠTA SE DOBIJA OVIM PROGRAMOM?

Ovim programom se poboljšava opšti imunitet koji je neophodan u borbi sa bolešću bilo da pomaže u lečenju ili u prevenciji oboljenja, smanjuje se rizik od nastanka ili recidiva malignih oboljenja, smanjuje broj akutizacija/pogoršanja/egzacerbacija kod hroničnih oboljenja.

Takođe, NUTRI BIOS PROIZVODI imaju visok sadržaj vlakana, te doprinose stabilizaciji holesterola i šećera u krvi.

S obzirom na to da su NUTRI BIOS OBROCI funkcionalna hrana (nisu suplement), ne postoji vremensko ograničenje njihove konzumacije.

NAPOMENA: DETALJNIJI OPIS I DEJSTVO SVAKOG POJEDINAČNOG PROIZVODA KOJI ULAZI U SASTAV OVOG PROGRAMA MOŽETE VIDETI NA OVOM SAJTU. UZ SVAKI PROGRAM IZ PALETE NAŠIH PROIZVODA DOBIJATE DETALJNA UPUTSTVA.

Napišite recenziju

Vaše ime


Vaša recenzija Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro