Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Prim. dr Ljiljana Bajić Bibić

Autor svih NUTRI BIOS PROIZVODA je Prim. dr Ljiljana Bajić Bibić, specijalista interne medicine i diplomirani homeopata. Član je Društva za ishranu Srbije koje okuplja naučnike i eksperte u oblasti ljudske ishrane iz domena prirodnih nauka, tehnike, tehnologije, ekonomije i drugih oblasti radi aktuelizovanja problema koji se javljaju u ovoj oblasti, širenja ispravnih informacija o ovim problemima u javnom mnjenju i uspostavljanja aktivne saradnje sa Društvima za ishranu drugih zemalja. U više navrata je držala predavanja o organskoj hrani, prehrambenim aditivima, pesticidima... i uticaju hrane na zdravlje, jedan je od autora knjige (grupa autora) “Priručnik za alergene biljke”, u izdanju Prirodnjačkog muzeja iz Beograda, predavač na seminaru “Integrativna zdravstvena zaštita 1” i “Integrativna zdravstvena zaštita 2” u organizaciji Farmaceutske komore Srbije i Instituta za socijalnu medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i bila je dugogodišnji lekar u KBC “Bežanijska kosa” u istom gradu.

Dobitnik je specijalnog priznanja za inovaciju “Cvet uspeha za ženu zmaja” za 2016. godinu koje dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije. Nagrada je dodeljena za NUTRI BIOS PAKET koji je vrednovan kao značajna inovacija na polju organske funkcionalne hrane.

Ima diplomu trogodišnje Škole klasične homeopatije (program DZHVA - nemačka državna homeopatska škola) i diplomu Škole za biorezonantnu medicinu, Moskva, Rusija. Aktuelni je predsednik Homeopatske sekcije Srpskog lekarskog društva.

Ekspert je za homeopatske lekove Agencije za lekove i pomoćna lekovita sredstva. Član je Evropskog i Međunarodnog homeopatskog udruženja. Predavač je na specijalističkim akademskim studijama Farmaceutskog fakulteta na predmetu homeopatija 2013-2015. godine, predavač jednogodišnje škole klasične homeopatije u sklopu kontinuirane medicinske edukacije Medicinskog fakulteta u Beogradu, jedan od predavača u Homeopatskoj školi “Simillimum”, predavač Homeopatskog kursa u organizaciji međunarodnog udruženja Quanttes. Autor i koautor je 43 naučno-stručna rada. Autor je monografije „Homeopatija za svakoga” (više izdanja).

Ključni povod Prim. dr Ljiljane Bajić Bibić za osmišljavanje NUTRI BIOS proizvoda - funkcionalne hrane - je kliničko sagledavanje uzroka većine bolesti, među kojima veoma značajnu ulogu igra ishrana. Želja joj je da NUTRI BIOS proizvodima pomogne zdravima u prevenciji, a bolesnima pri lečenju.


U cilju edukacije obolelih i zdravih dr Ljiljana drži kurs "ANTI-KANCER ISHRANA I ANTI-KANCER ŽIVOT” sa savetima:

  • - KAKO SE HRANITI: osnovni principi antikancerogene ishrane, koju hranu konzumirati i na koji način je spremati, koju hranu ne unositi; kako se hraniti u toku hemioterapije i kako posle iste,
  • - KOJU VODU PITI,
  • - KAKO RAZMIŠLJATI,
  • - KAKVA TREBA BITI FIZIČKA AKTIVNOST,
  • - VIŠE O: TOKSIČNOJ KOZMETICI I TOKSINIMA U DOMAĆINSTVU, ELEKTROMAGNETSKOM ZRAČENJU.
DETALJNIJE INFORMACIJE MOŽETE PRONAĆI U DELU EDUKACIJA.

KURS JE NAMENJEN MANJIM GRUPAMA.