Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Nutri Bios jednodnevni paket


O NUTRI BIOS JEDNODNEVNOM PAKETU


NAMENA I DEJSTVO


NUTRI BIOS PAKET je jedinstven organski proizvod koji svojim kombinovanim dejstvom ima pozitivno dejstvo na organizam.

NUTRI BIOS PAKET se preporučuje svima koji žele da unaprede svoje zdravlje i vitalnost, da poboljšaju svoj imunitet i da se detoksikuju, da potpomognu zdrav metabolizam i da u toku tretmana klasičnim ili alternativnim metodama i lekovima postignu bolje rezultate i pomognu u smanjenju njihovih toksičnih nuzefekata.

Sadejstvo delova NUTRI BIOS PAKETA svojim visokokvalitetnim bio-organskim sastavom utiče pozitivno na opšti metabolizam i tako pomaže:

  • - POBOLJŠANJU OPŠTEG IMUNITETA,
  • - SMANJENJU RIZIKA OD NASTANKA MALIGNIH OBOLJENJA,
  • - PRIPREMI ZA TERAPIJSKE TRETMANE KOJI DELUJU TOKSIČNO NA ORGANIZAM (HEMIOTERAPIJA, ZRAČNA TERAPIJA, ...), KAO I DETOKSIKACIJI ORGANIZMA NAKON PRIMENE TAKVIH I SLIČNIH TRETMANA,
  • - DETOKSIKACIJI ORGANIZMA,
  • - Shodno navedenom metaboličkom dejstvu, doprinosi i REGULACIJI ŠEĆERA I MASNOĆA U KRVI.


OVAJ PAKET JE NAMENJEN ODRASLIM OSOBAMA.SASTAV


PRIRODNI AKTIVIRANI MIKRONIZOVANI ZEOLIT KLINOPTILOLIT (1x 6g) – kristalni aluminosilikat vulkanskog porekla namenjen ljudskoj upotrebi; to je potpuno netoksična supstanca čiji se pozitivni efekti znaju odavno: pomaže u detoksikaciji tela, povećava stabilnost nervnih ćelija i ćelija imunog sistema, neutrališe mnoge toksine u organizmu koje unosimo kroz hranu, piće i boravkom u zagađenoj okolini, pomaže u regulaciji šećera i masnoća u krvi, pomaže u suzbijanju virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, ...


NUTRI BIOS OBROK (1x 70g) je visokokvalitetna organska biljna mešavina (lan, ovas, ječam, koren maslačka, shitake pečurke), čiji je sastav tako izbalansiran da omogućava maksimalno sinergističko dejstvo osnovnih sastojaka, te ima ulogu kod: regeneracije i detoksikacije (čišćenja) organizma, regulisanja glikemije (šećera) i masnoća u krvi; reguliše varenje, pozitivno utiče na ukupni metabolizam, vraća snagu i vitalnost.


ORGANSKI BIOFERMENTISANI SOK OD CVEKLE (1x 250ml) – cvekla sadrži mnoge korisne sastojke i supstance (antocijan, bakar, betain, vitamine B skupine, gvožđe, selen, fosfor, magnezijum, ...) zahvaljujući kojima poseduje pozitivna dejstva (antikancerogena, antibakterijska, antioksidantna i diuretska); pomaže kod anemije, osteoporoze, povišenog šećera i masnoća u krvi, povišenog krvnog pritiska, gojaznosti, posledica zračenja; povoljno utiče na funkciju jetre, želuca, creva i nervnog sistema; cvekla je poznata kao čistač organizma tako što veže mnoga toksična jedinjenja i pomaže da se eliminišu iz organizma.


SVI SASTOJCI NUTRI BIOS OBROKA SAMLEVENI SU NA MLINSKOM KAMENU ŠTO ZNAČI DA SU ZADRŽALI PRIRODNU STRUKTURU.

SVI SASTOJCI NUTRI BIOS PAKETA PROIZVEDENI SU PO PRAVILIMA ORGANSKE PROIZVODNJE.

SVI DELOVI OVOG PROIZVODA SU U VEOMA PRECIZNOM KVALITATIVNOM I TEŽINSKOM ODNOSU ZASNOVANOM NA NAUČNIM ČINJENICAMA, ŠTO IH UBRAJA U FUNKCIONALNU HRANU*.

ZEOLIT iz ovog paketa je dijetetski proizvod kontrolisanog kvaliteta sirove i kvaliteta proizvodnje. Upisan je u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem 4998/2014.

NUTRI BIOS OBROK ima stručno mišljenje i proveru od strane Instituta za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu koji je potvrdio i odredio njegovu jedinstvenu formulu (2/2108-2/15.10.2014.). Centar za ispitivanje namirnica je uradio stručnu analizu (IG-M-11/19.02.2015.)

ORGANSKI BIOFERMENTISANI SOK OD CVEKLE ima stručno mišljenje Centra za ispitivanje namirnica br. IU-M-307 19/02/11.


* Funkcionalna hrana je hrana koja ima povoljan uticaj na ljudsko zdravlje preko biološki aktivnih jedinjenja, što je potkrepljeno naučnim dokazima


NAČIN UPOTREBE NUTRI BIOS PAKETA


Ovaj paket je namenjen jednodnevnom korišćenju. Dužinu korišćenja prilagoditi individualnim potrebama. Pre upotrebe savetuje se konsultacija sa lekarom.

Najoptimalnija upotreba je u toku prepodneva u navedenim vremenskim intervalima i to na sledeći način:

PO BUĐENJU: jednu kesicu ZEOLIT KLINOPTILOLITA (6g) razmutiti plastičnom kašičicom u 2 dl vode i popiti. Ne čekati da se zeolit slegne!

JEDAN I PO SAT NAKON UZIMANJA ZEOLITA: jednu kesicu NUTRI BIOS OBROKA (70g) pomešati sa 2 dl čaja, soka, jogurta ili neke druge tečnosti i konzumirati. Poželjno je da navedena smeša odstoji desetak minuta.

DVA SATA NAKON UZIMANJA NUTRI BIOS OBROKA: popiti jednu flašicu (250 ml) ORGANSKOG BIOFERMENTISANOG SOKA OD CVEKLE. Preporučuje se da flašicu sa sokom pre upotrebe dobro promućkate. Sediment na dnu flašice je takođe hranljivi deo soka!


OPŠTE NAPOMENE I PREPORUKE


Ukoliko ne postoji mogućnost konzumiranja po navedenoj šemi, proizvod se može konzumirati i u drugim vremenskim intervalima. Ostalu ishranu - ostale dnevne obroke u dane primene ovog paketa, prilagoditi svojim ličnim potrebama. Savetuje se što veći unos tečnosti preko dana (minimum 2 litra).

Ukoliko konzument uzima lekove, potrebno je da napravi vremenski razmak od minimum dva sata između uzimanja zeolita i lekova, ali je najbolje da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom. Osobe osetljive na neki od sastojaka ovog paketa ne treba da ga koriste. Ukoliko postoje bilo kakve dileme u vezi konzumiranja NUTRI BIOS PAKETA, savetuje se konsultacija sa lekarom.


VIŠE INFORMACIJA O NUTRI BIOS PAKETU


Najčešća pitanja | Preporuke | Naučne reference | Sertifikat o organskoj proizvodnji