Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Preporuke

Mr sc. med. dr Jelena Hajder, specijalista interne medicine - hematolog

Moje kolege lekari i ja svedoci smo sve veće pojave malignih oboljenja.

Što se tiče hematoloških oboljenja, poslednjih godina beležimo značajan porast limfoma i leukemija. Naučno je dokazano da način na koji se hranimo značajno doprinosi nastanku bolesti, ali pomaže i u lečenju.

Sa radošću smo dočekali NUTRI BIOS PAKET iz razloga što je organski i takvog sastava da njegove komponente ojačavaju imunitet što je najznačajnija linija u borbi protiv malignih oboljenja.

Mr sc. med. dr Gordana Bogdanović, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije - reumatolog

Snaga našeg organizma u direktnoj je vezi sa namirnicama koje unosimo. Često smo u zabludi da se hranimo zdravo. Mnoge namirnice koje unosimo i za koje mislimo da su prirodne i zdrave, često su pune aditiva i pesticida što direktno negativno utiče na organizam. 
NUTRI BIOS proizvodi su prirodni i sastav im je tako precizno određen da svi moji pacijenti navode da uz njih imaju veću snagu i vitalnost, da se osećaju mlađe.
NUTRI BIOS PROGRAM ZA DETOKSIKACIJU I MRŠAVLJENJE preporučujem iz razloga što je uz ovaj program mršavljenje postepeno i zdravo, uz očuvanje mišićnog tonusa i nemogućnost pojave YO-YO efekta. 
NUTRI BIOS PROIZVODE mogu da preporučim svima koji žele da poboljšaju zdravlje, fizičku snagu i funkcionalnost. 
Takođe, svi tretmani lepote (hirurški i nehirurški) imaju veću uspešnost uz NUTRI BIOS proizvode.