Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Nutri Bios program za mršavljenje


PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE podrazumeva KOMPLET NUTRI BIOS PROIZVODA (4 x OBROK M + 4 x OBROK P) koji se idealno uklapaju u dvomesečni dijetni režim. Ovaj program je osmišljen kao zdrava alternativa svim brzim programima mršavljenja koji neretko mogu da ugroze zdravlje.

ŠTA PODRAZUMEVA OVAJ PROGRAM?

Ovaj dijetni režim podrazumeva svakodnevnu konzumacija Obroka M i Obroka P (po jedna kesica od svakog obroka) u toku dva meseca. Preostali dnevni kalorijski unos konzument nadoknađuje ostalom raznovrsnom i kalorijski ograničenom hranom, a u sklopu optimalnih dnevnih kalorijskih potreba (prema svojoj konstituciji i telesnoj masi) da bi se postigao zadovoljavajući efekt.

ŠTA SE DOBIJA OVIM PROGRAMOM?

Ovim programom dolazi do postepenog smanjenja telesne težine (2-4 kilograma mesečno) bez ugrožavanja zdravlja, postižu se vitalnost i elan, održava se mišićna masa i postiže bolji mišićni tonus, nema iscrpljujućeg izgladnjivanja i izbegava se YO-YO efekat. Gubitak telesne težine na ovaj način je stabilan, jer nije na račun proteina i vode iz tela, već na račun gubitka telesne masti.

NUTRI BIOS PROIZVODI imaju visok sadržaj vlakana, te doprinose stabilizaciji holesterola, tako da je ovaj dijetni režim posebno povoljan kod osoba koje imaju visoke masnoće u krvi, jer štiti krvne sudove. Istim svojstvom (visok sadržaj vlakana) reguliše varenje i stolicu (otklanja opstipaciju).

Ovaj dijetni program pozitivno utiče i na nivo šećera u krvi.

S obzirom na to da su NUTRI BIOS OBROCI funkcionalna hrana (nisu suplement), ne postoji vremensko ograničenje njihove konzumacije.

NAPOMENA: DETALJNIJI OPIS I DEJSTVO SVAKOG POJEDINAČNOG PROIZVODA KOJI ULAZI U SASTAV OVOG PROGRAMA MOŽETE VIDETI NA OVOM SAJTU. UZ SVAKI PROGRAM IZ PALETE NAŠIH PROIZVODA DOBIJATE DETALJNA UPUTSTVA.