Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

Dobrodošli na sajt preduzeća NUTRI BIOS d.o.o. NUTRI BIOS d.o.o. Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog sajta koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge www.nutribios.rs. Ukoliko koriste ovaj sajt, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

SADRŽAJ WEB SAJTA NIJE ZAMENA ZA LEKARSKE PREGLEDE, DIJAGNOZE I TERAPIJU. SAVETUJEMO DA SE KONSULTUJETE SA VAŠIM LEKAROM.

Ni jedan konzument ne bi smeo da koristi informacije sadržane na ovom web sajtu za dijagnostiku ili lečenje zdravstvenih problema ili bolesti bez konsultacije sa kvalifikovanim medicinskim osobljem. Za specifične savete i uputstva u vezi sa proizvodima koji se prezentuju na stranicama ovog web sajta obratite se direktno određenim relevantnim medicinskim službama.

Odgovori na pitanja koja se postavljaju putem e-maila važe samo kao osnovna informacija. Pitanja i odgovori koji se objavljuju na sajtu kao i odgovori koji stižu e-mailom na zahtev korisnika, služe isključivo u informativne svrhe i nisu zamena za kvalifikovano medicinsko mišljenje.

OPŠTE ODREDBE

NUTRI BIOS d.o.o. ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ovog sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

NUTRI BIOS d.o.o. administrira ovu lokaciju iz svog sedišta u Beogradu, Republika Srbija. Ni na koji način ne izjavljuje da su, za sada, materijali ili usluge na ovoj lokaciji prikladni ili dostupni za korišćenje izvan Srbije. Nije dopušteno korišćenje materijala ili usluga na ovoj lokaciji niti bilo koje kopiranje ili prilagođavanje u suprotnosti sa važećim zakonima ili propisima uključujući izvozne zakone i propise Srbije. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije i neće se primenjivati načela o rešavanju neusaglašenosti zakona.

NUTRI BIOS d.o.o. može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

VEZE KA DRUGIM WEB LOKACIJAMA

Veze na ovoj lokaciji ka drugim lokacijama obezbeđene su isključivo da bi vam olakšale rad. Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. NUTRI BIOS d.o.o. ne kontroliše ove lokacije i nije odgovoran za bilo koju od njih, niti njihov sadržaj. Samim tim, ne podržava i ne daje nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekoj od Web lokacija koje su povezane sa ovom lokacijom, to radite isključivo na sopstveni rizik.

Sve informacije vezane za transakcije kupac – internet prodavnica NUTRI BIOS d.o.o. smatraju se poslovnom tajnom i prema njima se treba ophoditi shodno zakonskim propisima Republike Srbije.