Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Isporuka

ZA SVE KUPCE NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE ZA VREDNOST NARUDŽBINE PREKO 3.500,00 DINARA DOSTAVA JE BESPLATNA!

Za porudžbine čija je vrednost manja od 3.500,00 RSD cena dostave je 320,00 RSD. Cena dostave se dodaje na cenu porudžbine i plaća zbirno prilikom preuzimanja.

Isporuka na teritoriji Republike Srbije vrši se kurirskom službom D Express, dostavljanje robe se vrši na adresu navedenu pri naručivanju.

Porudžbine primljene do 14:00 h biće isporučene sledećeg dana (ukoliko je poručeni proizvod na stanju). Porudžbine primljene nakon 14:00 h biće isporučene u roku do 2 (dva) dana.

Ukoliko proizvod nije na stanju, bićete obavešteni o vremenu isporuke istog.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese u periodu od 08:00-16:00 časova. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko plaćate pouzećem, kuriru ćete platiti pošiljku gotovinom. Ukoliko ste proizvod platili unapred, kuriru ne plaćate ništa ako je naručena roba vrednosti 3.500,00 RSD i više. Ukoliko ste proizvod platili unapred, a Vaša porudžbina je ispod 3.500,00 RSD, dostavu plaćate kuriru 320,00 RSD na licu mesta, osim ako se prethodno niste drugačije dogovorili sa našom službom.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili za kontakt i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Nakon što nam se pošiljka vrati, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije nije moguća.