Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Najčešća pitanja

Hronično sam umoran, a svi lekarski nalazi ukazuju da sam zdrav. Može li mi korišćenje NUTRI BIOS PAKETA pomoći?

Nezdravi uslovi života kojima smo svi izloženi (hrana puna aditiva, pesticida i herbicida, nezdrava voda, zagađen vazduh, stres, kozmetička i hemijska sredstva, korišćenje mobilnog telefona, ...) remete metabolizam i slabe imunitet. Iako smo naizgled zdravi, ipak često osećamo iscrpljenost i umor, bezvoljnost, patimo od nesanice ili pospanosti. NUTRI BIOS PAKET detoksikuje organizam i tako potpomaže imunitet, smanjuje osećaj umora i pozitivno utiče na vitalnost i elan. Odgovor na Vaše pitanje je: DA!


Kako NUTRI BIOS PAKET konzumirati u slučaju uzimanja lekova?

Ukoliko pacijent uzima lekove, potrebno je da se napravi vremenski razmak od minimum dva sata između uzimanja zeolita i lekova. Posavetujte se sa lekarom.


Da li NUTRI BIOS PAKET mogu da konzumiraju pacijenti sa malignim oboljenjima?

Sastavni delovi ovog paketa svojim bioaktivnim dejstvom smanjuju rizik od nastanka malignih oboljenja što potvrđuju i pobrojani naučni radovi koji se mogu videti na ovom sajtu, kao i u prilogu - knjižici koja se dostavlja uz paket. Na isti način smanjuju rizik od nastanka recidiva.


Da li NUTRI BIOS PAKET mogu da konzumiraju pacijenti u toku hemioterapije i zračne terapije?

Konzumiranje NUTRI BIOS PAKETA se preporučuje pacijentima kao odlična priprema organizma za hemioterapiju, a nakon sprovedenog hemioterapijskog tretmana preporučuje se u cilju oslobađanja organizma od nepoželjnih metabolita i smanjenja nuzefekata.

Započinjanje konzumacije paketa u celosti se preporučuje mesec dana nakon prestanka hemioterapije. Sok i obrok (bez zeolita) se mogu koristiti i u toku hemioterapije.

Paket se u celosti može konzumirati u toku zračne terapije. Savetuje se konsultacija sa onkologom.


Kako NUTRI BIOS PAKET deluje kod zdravih ljudi?

Naučno je dokazano, što se može videti i u navedenim referencama, da delovi NUTRI BIOS PAKETA imaju pozitivnu ulogu u prevenciji oboljenja, imaju značajnu ulogu u metabolizmu masti i šećera, te poseduju pozitivna dejstva na organizam (antikancerogena, antibakterijska, antioksidantna).


Koliko dugo je potrebno uzimati NUTRI BIOS PAKET da bismo detoksikovali organizam?

Ukoliko se konzument hrani i živi zdravo i ima redovne obroke, dovoljno/optimalno je NUTRI BIOS PAKET uzimati 7 do 14 dana na svakih šest meseci ili 7 dana na svaka 4 meseca. Ukoliko se ne hrani organskim namirnicama, savetuje se duža upotreba.


Da li se može javiti neka reakcija u toku uzimanja NUTRI BIOS PAKETA?

Reakcija na proces detoksikacije je različita kod različitih osoba. Većina procesa detoksikacije ne izaziva sporedne efekte, medjutim, ukoliko je organizam izrazito opterećen toksinima, može doći do reakcije u vidu prolazne nelagode u mišićima i zglobovima, prolazne malaksalosti, kožnih promena (svrab, osip, ...). Navedene reakcije su znak početne faze čišćenja, te ukoliko se jave, preporučuje se povećanje unosa tečnosti i praćenje promena.

Takođe, u toku procesa čišćenja organizma, preporučuje se upotreba organskih i netoksičnih šampona, sapuna i gelova za tuširanje. Ukoliko se promene održavaju i/ili uvećavaju, potrebno je da se obratite lekaru zbog konsultacije. Osobe osetljive na neki od sastojaka NUTRI BIOS PAKETA ne treba da ga koriste.


Da li postoji vremensko ograničenje u korišćenju NUTRI BIOS PAKETA?

Vremensko korišćenje NUTRI BIOS PAKETA nije ograničeno, ali se savetuju povremene pauze, najbolje u dužini od 15 dana nakon 7-14 dana uzimanja PAKETA. Ukoliko želite da NUTRI BIOS PAKET konzumirate u dužem vremenskom periodu, posavetujte se sa vašim lekarom.


Koliko dugo je potrebno koristiti NUTRI BIOS PAKET da bismo izgubili višak kilograma?

NUTRI BIOS PAKET je odličan izbor prepodnevnog unosa hrane u toku svih dijetetskih režima. S obzirom na to da pozitivno utiče na metabolizam, uz optimalan/smanjen kalorijski unos ostalih namirnica i dovoljno tečnosti, već posle nekoliko nedelja može se očekivati zadovoljavajući gubitak kilograma. Ukoliko ste počeli mršavljenje uz korišćenje NUTRI BIOS PAKETA, preporučuje se konzumacija paketa u toku dve nedelje mesečno. Preporučuje se konsultacija sa lekarom ili nutricionistom.


Kako konzumiranje NUTRI BIOS PAKETA utiče na šećer u krvi?

Kako se može videti prema priloženim referencama, sastojci NUTRI BIOS PAKETA preko poticanja zdravih metaboličkih procesa veoma povoljno utiču na regulaciju šećera u krvi. NUTRI BIOS PAKET se preporučuje dijabetičarima, kao i svim osobama koje imaju disfunkciju glikoregulacije.


Imam povišene masnoće u krvi. Da li mi savetujete NUTRI BIOS PAKET?

NUTRI BIOS PAKET ima odlično dejstvo na smanjenje masnoća u krvi. U praksi se pokazao kao odličan regulator i lipida i triglicerida. Preporučuje se konzumacija u jednoj sedmici na mesec dana u trajanju od tri meseca, uz sve ostale mere koje pozitivno utiču na smanjenje masnoća u krvi (dijetalni režim, kretanje, ...) 


Da li NUTRI BIOS PAKET ima ulogu u poboljšanju fizičkog izgleda?

Detoksikacijom i poboljšanjem metabolizma NUTRI BIOS PAKET ima blagotvorno dejstvo na kožu i mišiće, te uz zdrav stil života veoma pozitivno utiče na postizanje i održavanje vitalnosti i mladalačkog izgleda.


Da li NUTRI BIOS PAKET mogu uzimati trudnice i dojilje?

Samo u dogovoru sa svojim lekarom.


Kardiološki sam bolesnik sa lošim krvnim sudovima i na kardiološkoj terapiji. Kojim ritmom i koliko dugo da uzimam paket i kakvo dejstvo da očekujem?

Ukoliko Vaš lekar nije drugačije odredio, najbolje je paket konzumirati u toku dve sedmice mesečno (svaka druga sedmica ili u kontinuitetu dve sedmice zaredom) i to u toku 3 meseca, nakon toga sve ponoviti nakon godinu dana; ovaj ritam je najoptimalniji. Međutim, ukoliko nije moguće uspostaviti ovakav ritam, preporučujemo da paket uzimate najmanje u toku jedne sedmice tri meseca zaredom. S obzirom da uzimate lekove, morate poštovati razmak između zeolita i lekova (najmanje 2 sata), takođe potreban je unos dovoljne količine tečnosti. Dejstvo koje možete da očekujete je: poboljšanje cirkulacije, smanjenje masnoća u krvi, bolja regulacija šećera u krvi, poboljšanje imuniteta, poboljšanje opšte vitalnosti.NAPOMENE

Boja cvekle zavisi od koncentracije antocijana. S obzirom da cvekla ima različite koncentracije tog prirodnog sastojka (zavisno od osunčanosti u toku uzgajanja), moguće je i da je boja soka različitih nijansi, što ne utiče na kvalitet i delotvornost.

SAVETUJE SE DA SE SOK PRE UPOTREBE DOBRO PROMUĆKA. SEDIMENT NA DNU FLAŠICE JE TAKOĐE HRANLJIVI DEO SOKA! 

S obzirom na to da kod nekih pacijenata upotreba NUTRI BIOS PAKETA može dovesti do ubrzanije peristaltike creva, ukoliko do iste dođe, savetuje se da se konzumacija NUTRI BIOS OBROKA prepolovi (konzumirati pola kesice OBROKA dnevno), a drugu polovnu kesice sledećeg dana, tako da ćete 7 kesica koristiti 14 dana, odnosno, od 8-14. dana konzumirajte samo obrok (pola kesice dnevno).