Loading

Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Organski paket za zdravlje organizma

Proizvodi kompanije Nutri Bios promovišu funkcionalnu organsku hranu i zdrav način života

Sreda, 21.09.2016. | 12:25 |  Izvor: eKapija


Kao dugogodišnji internista u KBC Bežanijska kosa u Beogradu i nakon višegodišnjeg izučavanja komplementarnih medicinskih grana poput homeopatije i biorezonatne medicine, te zdrave ishrane i života, doktorka Ljiljana Bajić Bibić osnovala je svoju firmu sa idejom da osmišljava, proizvodi i promoviše organsku funkcionalnu hranu i zdrav način života. 

Nutri Bios već dve godine nastoji da tržištu ukaže na značaj hrane u cilju očuvanja zdravlja. Svaki proizvod ima za cilj optimalnu iskorišćenost prirodnih svojstava osnovnih sastojaka - 100% su organski, a njihovi sastojci izbalansirani tako da pomažu pri lečenju i imaju značajnu ulogu u smanjenju rizika od nastanka ili recidiva bolesti.

- Kao kliničaru sa iskustvom, dobro su mi poznati loši efekti nezdrave hrane koja je, u današnjim uslovima industrijske proizvodnje, prepuna aditiva, pesticida, herbicida... i sigurno su jedan od značajnih faktora u nastajanju mnogih oboljenja, posebno malignih - kaže u razgovoru za eKapiju doktorka Bajić Bibić.


- Takođe, smatram da se kod nas ne zna dovoljno o blagodetima organske funkcionalne hrane i da je svest o tome potrebno širiti na sve uzraste naše populacije.

Kompanija poseduje sertifikat o organskoj proizvodnji, a svaki proizvod je "pokriven" referencama koje su naučna potvrda dejstva osnovnih sastojaka.

U saradnji sa Institutom za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, nakon dve godine rada realizovan je 'Nutri bios paket' koji svojim nutri-farmakološkim dejstvom pomaže uspostavljanju optimalne ravnoteže organizma. Sadrži prirodni aktivirani mikronizovani zeolit, Nutri bios obrok i organski biofermentisani sok od cvekle.

- Paket je kombinacija organskih nutrijenasa koji deluju detoksikaciono i umanjuju rizik od nastanka malignih oboljenja, pokreću pozitivne imunološke i metaboličke procese organizma i ovo je na našem tržištu i šire jedinstven sertifikovani organski proizvod ovakvog sastava baziran na naučnim referencama – ističe Bajić Bibić, i dodaje da postoje sedmodnevni, dvodnevni i jednodnevni paketi.

Nutri Bios proizvodi mogu se poručiti online i pazariti u prodavnicama organske hrane i apotekama, a budući da je kompanija sa Nutri Bios paketom na EEN portalu, naša sagovornica očekuje i saradnju sa firmama iz inostranstva.