Loading
Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Najčešća pitanja

Hronično sam umoram, a svi lekarski nalazi ukazuju da sam zdrav. Može li mi korišćenje NUTRI BIOS PAKETA pomoći?

Nezdravi uslovi života kojima smo svi izloženi (hrana puna aditiva,pesticida i herbicida, nezdrava voda, zagađen vazduh, stres, kozmetička i hemijska sredstva, korišćenje mobilnog telefona...), remete metabolizam i slabe imunitet. Iako smo naizgled zdravi, ipak često osećamo isrpljenost i umor, bezvoljnost, patimo od nesanice ili pospanosti. NUTRI BIOS PAKET detoksikuje organizam i tako potpomaže imunitet, smanjuje osećaj umora i pozitivno utiče na vitalnost i elan. Odgovor na Vaše pitanje je: DA!


Kako NUTRI BIOS PAKET deluje kod zdravih ljudi?

Naučno je dokazano, što se može videti i u navedenim referencama, da delovi NUTRI BIOS PAKETA imaju pozitivnu ulogu u prevenciji oboljenja, imaju značajnu ulogu u metabolizmu masti i šećera, poseduju pozitivna dejstva na organizam (antikancerogena, antibakterijska, antioksidantna).


Koliko dugo je potrebno koristiti NUTRI BIOS PAKET da bismo izgubili višak kilograma?

NUTRI BIOS PAKET je odličan izbor prepodnevnog unosa hrane u toku svih dijetetskih režima. S obzirom na to da pozitivno utiče na metabolizam, uz optimalan kalorijski unos ostalih namirnica i dovoljno tečnosti, već posle nekoliko nedelja može se očekivati zadovoljavajući gubitak kilograma. Pri korišćenju NUTRI BIOS PAKETA preporučuje se uzimanje u toku dve nedelje mesečno, nakon čega se preporučuje pauza od dve nedelje. Preporučuje se konsultacija sa vašim lekarom.


Da li postoji vremensko ograničenje u korišćenju NUTRI BIOS PAKETA?

Vremensko korišćenje NUTRI BIOS PAKETA nije ograničeno, ali se savetuju povremene pauze, najbolje u dužini od 15 dana nakon mesec dana uzimanja. Ukoliko želite da NUTRI BIOS PAKET konzumirate u dužem vremenskom periodu, posavetujte se sa vašim lekarom.


Kako kozumiranje NUTRI BIOS PAKETA utiče na šećer u krvi?

Kako se može videti prema priloženim referencama, sastojci NUTRI BIOS PAKETA preko poticanja zdravih metaboličkih procesa veoma povoljno utiču na regulaciju šećera u krvi. NUTRI BIOS PAKET se preporučuje dijabetičarima, kao i svim osobama koje imaju disfunkciju glikoregulacije.


Imam povišene masnoće u krvi. Da li mi savetujete NUTRI BIOS PAKET?

NUTRI BIOS PAKET ima odlično dejstvo na smanjenje masnoća u krvi. U praksi se pokazao kao odličan regulator i lipida i triglicerida. Preporučuje se konzumacija u jednoj sedmici na mesec dana u trajanju od tri meseca, uz sve ostale mere koje pozitivno utiču na smanjenje masnoća u krvi (dijetalni režim, kretanje...).


Da li NUTRI BIOS PAKET mogu da konzumiraju pacijenti u toku hemioterapije i zračne terapije?

Konzumiranje NUTRI BIOS PAKETA se preporučuje pacijentima kao odlična priprema organizma za hemioterapiju i zračnu terapiju, a nakon sprovedenog hemioterapijskog tretmana preporučuje se u cilju oslobađanja organizma od nepoželjnih metabolita i smanjenja nuzefekata. Započinjanje konzumacije se preporučuje mesec dana nakon prestanka hemioterapije, može se primenjivati u toku zračne terapije. Savetuje se konsultacija sa onkologom.


Kako NUTRI BIOS PAKET konzumirati u slučaju uzimanja lekova?

Ukoliko pacijent uzima lekove, potrebno je da se napravi vremenski razmak od minimum dva sata između uzimanja zeolita i lekova. Posavetujte se sa vašim lekarom.


Da li NUTRI BIOS PAKET ima ulogu u poboljšanju fizičkog izgleda?

Detoksikacijom i poboljšanjem metabolizma NUTRI BIOS PAKET ima blagotvorno dejstvo na kožu i mišiće, te uz zdrav stil života veoma pozitivno utiče na postizanje i održavanje vitalnosti i mladalačkog izgleda.


Da li NUTRI BIOS PAKET mogu uzimati trudnice i dojilje?

Mogu, ali samo u dogovoru sa svojim lekarom.


Da li se može javiti neka reakcija u toku uzimanja NUTRI BIOS PAKETA?

Reakcija na proces detoksikacije je različita kod različitih osoba. Većina procesa detoksikacije ne izaziva sporedne efekte, međutim, ukoliko je organizam izrazito opterećen toksinima, može doći do reakcije u vidu prolazne nelagode u mišićima i zglobovima, prolazne malaksalosti, kožnih promena (svrab, osip, ...). Navedene reakcije su znak početne faze detoksikacije, te ukoliko se jave preporučuje se povećanje unosa tečnosti i praćenje promena.

Takođe, u toku procesa čišćenja organizma, preporučuje se upotreba organskih i netoksičnih šampona, sapuna i gelova za tuširanje. Ukoliko se promene održavaju i/ili uvećavaju, potrebno je da se obratite lekaru zbog konsultacije.

Osobe osetljive na neki od sastojaka NUTRI BIOS PAKETA ne treba da ga koriste.


Kardiološki sam bolesnik sa lošim krvnim sudovima i na kardiološkoj terapiji. Kojim ritmom i koliko dugo da uzimam paket i kakvo dejstvo da očekujem?

Ukoliko Vaš lekar nije drugačije odredio, najbolje je paket konzumirati u toku dve sedmice mesečno (svaka druga sedmica ili u kontinuitetu dve sedmice zaredom) i to u toku 3 meseca, nakon toga sve ponoviti nakon godinu dana; ovaj ritam je najoptimalniji. Međutim, ukoliko nije moguće uspostaviti ovakav ritam, preporučujemo da paket uzimate najmanje u toku jedne sedmice 3 meseca zaredom. S obzirom da uzimate lekove, morate poštovati razmak između zeolita i lekova od najmanje 2 sata. Takođe, potreban je unos dovoljne količine tečnosti. Dejstvo koje možete da očekujete je: poboljšanje cirkulacije, smanjenje masnoća u krvi, bolja regulacija šećera u krvi, poboljšanje imuniteta, poboljšanje opšte vitalnosti.


Koliko dugo je potrebno uzimati NUTRI BIOS PAKET da bismo detoksikovali organizam?

Ukoliko se konzument hrani i živi zdravo i ima redovne obroke, dovoljno/optimalno je NUTRI BIOS PAKET uzimati 7 do 14 dana na svakih šest meseci ili 7 dana na svaka 4 meseca. Ukoliko se ne hrani organskim namirnicama, savetuje se duža upotreba.