Loading
Pozovite nas 063-277-062 011-718-1403

Prim. dr Ljiljana Bajić Bibić

Autor NUTRI BIOS PAKETA je prim. dr Ljiljana Bajić Bibić, specijalista interne medicine i diplomirani homeopata. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i dugogodišnji je lekar u KBC “Bežanijska kosa” u istom gradu. Na ideju o NUTRI BIOS PAKETU došla je nakon tridesetpetogodišnjeg kliničkog rada sa bolesnim ljudima i višegodišnjeg izučavanja zdrave ishrane i zdravog života.

Dobitnik je specijalnog priznanja za inovaciju „Cvet uspeha za ženu zmaja“ za 2016. godinu koje dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije. Nagrada je dodeljena za NUTRI BIOS PAKET koji je vrednovan kao značajna inovacija na polju organske funkcionalne hrane.

Ima diplomu trogodišnje Škole klasične homeopatije /program DZHVA- nemačka državna homeopatska škola), i diplomu Škole za biorezonantnu medicinu, Moskva, Rusija. Jedan je od osnivača Homeopatske sekcije Srpskog lekarskog društva.

Ekspert je za homeopatske lekove Agencije za lekove i pomoćna lekovita sredstva. Član je Evropskog i Međunarodnog homeopatskog udruženja. Predavač je na specijalističkim akademskim studijama Farmaceutskog fakulteta na predmetu - homeopatija; predavač jednogodišnje škole klasične homeopatije u sklopu kontinuirane med.edukacije Medicinskog fakulteta u Beogradu /u prethodne 3 generacije/, jedan od organizatora i predavača IV generacije akreditovanog kursa – pri Srpskom lekarskom društvu,kao i u Homeopatskoj školi “Simillimum”. Autor i koautor je 42 naučno-stručna rada. Autor je monografije „Homeopatija za svakoga“ /više izdanja/.

Ključni povod prim. dr Ljiljane Bajić Bibić za osmišljavanje NUTRI BIOS PAKETA je klinično sagledavanje uzroka većine bolesti, među kojima značajnu ulogu igra ishrana. Želja joj je da pomogne zdravima u prevenciji, a bolesnima pri lečenju bolesti.