Loading
Pozovite nas 063-277-062 011-718-1403

Preporuke

Mr sc. med. dr Jelena Hajder, specijalista interne medicine-hematolog

Moje kolege lekari i ja svedoci smo sve veće pojave malignih oboljenja.

Što se tiče hematoloških oboljenja, poslednjih godina beležimo značajan porast limfoma i leukemija. Naučno je dokazano da način na koji se hranimo značajno doprinosi nastanku bolesti, ali pomaže i u lečenju.

Sa radošću smo dočekali NUTRI BIOS PAKET iz razloga što je 100% organski i takvog sastava da njegove komponente ojačavaju imunitet što je najznačajnija linija u borbi protiv malignih oboljenja.
Mr sc. med. dr Gordana Bogdanović, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatolog

Snaga našeg organizma u direktnoj je vezi sa namirnicama koje unosimo.  Često smo u zabludi da se hranimo zdravo. Mnoge namirnice koje unosimo, za koje mislimo da su prirodne i zdrave,  pune su  aditiva, pesticida i herbicida što direktno negativno utiče na organizam. NUTRI BIOS PAKET kao 100% organski,  što podrazumeva da u sebi nema nijedan sastojak veštačkog porekla, svojim specifičnim sastavom pospešuje  snagu, vitalnost i mladalački izgled.  

Nakon kratkog perioda uzimanja  NUTRI BIOS PROIZVODA, uz poštovanje svih ostalih principa zdravog života,  osećaćemo se  psihofizički mnogo bolje.  

NUTRI BIOS PAKET  mogu da preporučim svima koji  žele da poboljšaju fizičku snagu i funkcionalnost. Svi  tretmani  lepote imaju veću uspešnost   uz NUTRI BIOS PAKET.