Loading
Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Sastav Nutri Bios paketa

PRIRODNI AKTIVIRANI MIKRONIZOVANI ZEOLIT KLINOPTILOLIT (7x6g) – kristalni aluminosilikat vulkanskog porekla namenjen ljudskoj upotrebi; to je potpuno netoksična supstanca čiji se pozitivni efekti znaju odavno: pomaže u detoksikaciji tela, povećava stabilnost nervnih ćelija i ćelija imunog sistema, neutrališe mnoge toksine u organizmu koje unosimo kroz hranu, piće i boravkom u zagađenoj okolini, pomaže u regulaciji šećera i masnoća u krvi, pomaže u suzbijanju virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija...

NUTRI BIOS OBROK (7x70g) je visokokvalitetna organska biljna mešavina (lan, ovas, ječam, koren maslačka, shitake pečurke), čiji je sastav tako izbalansiran da omogućava maksimalno sinergističko dejstvo osnovnih sastojaka, te ima ulogu kod: regeneracije i detoksikacije (čišćenja) organizma, regulisanja glikemije (šećera) i masnoća u krvi; reguliše varenje, pozitivno utiče na ukupni metabolizam, vraća snagu i vitalnost.


ORGANSKI  BIOFERMENTISANI  SOK OD  CVEKLE (7x250ml) - cvekla sadrži mnoge korisne sastojke i supstance (antocijan, bakar, betain, vitamine B skupine, gvožđe, selen, fosfor, magnezijum...) zahvaljujući kojima poseduje pozitivna dejstva (antikancerogena, antibakterijska, antioksidantna i diuretska); pomaže kod anemije, osteoporoze, povišenog šećera i masnoća u krvi, povišenog krvnog pritiska, gojaznosti, posledica zračenja; povoljno utiče na funkciju jetre, želuca, creva i nervnog sistema; cvekla je poznata kao čistač organizma tako što veže mnoga toksična jedinjenja i pomaže da se eliminišu iz organizma.  

SVI SASTOJCI NUTRI BIOS OBROKA SAMLEVENI SU NA MLINSKOM KAMENU ŠTO ZNAČI DA SU ZADRŽALI PRIRODNU STRUKTURU. 

SVI SASTOJCI NUTRI BIOS PAKETA PROIZVEDENI SU PO PRAVILIMA ORGANSKE PROIZVODNJE.

SVI DELOVI OVOG PROIZVODA SU U VEOMA PRECIZNOM KVALITATIVNOM I TEŽINSKOM ODNOSU ZASNOVANOM NA NAUČNIM ČINJENICAMA, ŠTO IH UBRAJA U FUNKCIONALNU HRANU*.

ZEOLIT iz ovog paketa je dijetetski proizvod kontrolisanog kvaliteta sirove i kvaliteta proizvodnje. Upisan je u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem 4998/2014.

NUTRI BIOS OBROK ima stručno mišljenje i proveru od strane Instituta za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu koji je potvrdio i odredio njegovu jedinstvenu formulu (2/2108-2/15.10.2014.). Centar za ispitivanje namirnica je uradio stručnu analizu (IG-M-11/19.02.2015.)

ORGANSKI BIOFERMENTISANI SOK OD CVEKLE ima stručno mišljenje Centra za ispitivanje namirnica br. IU-M-307 19/02/11.


* funkcionalna hrana je hrana koja ima povoljan uticaj na ljudsko zdravlje preko biološki aktivnih jedinjenja, što je potkrepljeno naučnim dokazima