Loading
Pozovite nas 063/277-062 011/7181-403

Način upotrebe Nutri Bios paketa

Ovaj paket je namenjen sedmodnevnom korišćenju. Dužinu korišćenja prilagoditi individualnim potrebama. Pre upotrebe savetuje se konsultacija sa lekarom.

Najoptimalnija upotreba je u toku prepodneva u navedenim vremenskim intervalima i to na sledeći način:

PO BUĐENJU: jednu kesicu ZEOLIT KLINOPTILOLITA (6 g) razmutiti plastičnom kašičicom u 2 dl vode i popiti; ne čekati da se zeolit slegne.

JEDAN I PO SAT NAKON UZIMANJA ZEOLITA: jednu kesicu NUTRI BIOS OBROKA (70 g) pomešati sa 2 dl čaja, soka, jogurta ili neke druge tečnosti i konzumirati; poželjno je da navedena smeša odstoji desetak minuta.

DVA SATA NAKON UZIMANJA NUTRI BIOS OBROKA: popiti jednu flašicu (250 ml) ORGANSKOG BIOFERMENTISANOG SOKA OD CVEKLE. Preporučuje se da flašicu sa sokom pre upotrebe dobro promućkate. Sediment na dnu flašice je takođe hranljivi deo soka!


OPŠTE NAPOMENE I PREPORUKE: Ukoliko ne postoji mogućnost konzumiranja po navedenoj šemi, proizvod se može konzumirati i u drugim vremenskim intervalima. Ostalu ishranu - ostale dnevne obroke u dane primene ovog paketa, prilagoditi svojim ličnim potrebama. Savetuje se što veći unos tečnosti preko dana /minimum 2 litra/.

Ukoliko konzument uzima lekove, potrebno je da napravi vremenski razmak od minimum dva sata između uzimanja zeolita i lekova, ali je najbolje da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom. Osobe osetljive na neki od sastojaka ovog paketa ne treba da ga koriste.Ukoliko postoje bilo kakve dileme u vezi konzumiranja NUTRI BIOS PAKETA, savetuje se konsultacija sa lekarom.