Loading
Pozovite nas 063-277-062 011-718-1403

Način upotrebe Nutri Bios paketa

Ovaj paket je namenjen sedmodnevnom korišćenju. Dužinu korišćenja prilagoditi individualnim potrebama. Pre upotrebe savetuje se konsultacija sa lekarom.

Najoptimalnija upotreba je u toku prepodneva u navedenim vremenskim intervalima i to na sledeći način:

PO BUĐENJU: jednu kesicu ZEOLIT KLINOPTILOLITA (6 g) razmutiti plastičnom kašičicom u 2 dl vode i popiti; ne čekati da se zeolit slegne.

JEDAN I PO SAT NAKON UZIMANJA ZEOLITA: jednu kesicu NUTRI BIOS OBROKA (70 g) pomešati sa 2 dl čaja, soka, jogurta ili neke druge tečnosti i konzumirati; poželjno je da navedena smeša odstoji desetak minuta.

DVA SATA NAKON UZIMANJA NUTRI BIOS OBROKA: popiti jednu flašicu /250 ml/ ORGANSKOG BIOFERMENTISANOG SOKA OD CVEKLE


OPŠTE NAPOMENE I PREPORUKE: Ukoliko ne postoji mogućnost konzumiranja po navedenoj šemi, proizvod se može konzumirati i u drugim vremenskim intervalima. Ostalu ishranu - ostale dnevne obroke u dane primene ovog paketa, prilagoditi svojim ličnim potrebama. Savetuje se što veći unos tečnosti preko dana /minimum 2 litra/.

Ukoliko konzument uzima lekove, potrebno je da napravi vremenski razmak od minimum dva sata između uzimanja zeolita i lekova, ali je najbolje da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom. Osobe osetljive na neki od sastojaka ovog paketa ne treba da ga koriste.Ukoliko postoje bilo kakve dileme u vezi konzumiranja NUTRI BIOS PAKETA, savetuje se konsultacija sa lekarom.